Info om företaget Yourcoachpetra din livscoach

Jag startade företaget Easymind 2012. Företaget skapades för att ge en helhet inom hälsa till människan, en plats där man kunde få allt på ett och samma ställe. Nu har det vuxit och blivit precis det jag ville att det skulle bli. Jag är otroligt stolt över detta. Easymind kommer finnas kvar i den formen det skapades.

För mig är det viktigt att få inspirera andra, skriva min blogg, vara jag i min totalitet. Det resulterade till att jag nu skapat mitt egna varumärke Yourcoachpetra. Här vill jag kunna vara det största bidraget jag bara kan på alla plan. Kanske jag är din livscoach?

Vem är jag?

Jag är en driven och sann entreprenör och har drivit flera olika företag under 18 år. Idag arbetar jag som livscoach, mindfulnessinstruktör och föreläsare för både små och medelstora företag och privatpersoner och kallar mig för Yourcoachpetra. Mitt hjärta brinner för att hjälpa människor. Jag arbetar främst som online-coach för att du skall kunna sitta hemma i lugn och ro och få hjälp.

Jag är utbildad Mindfulness Instruktör av Dr Ola Schenström på Mindfulnesscenter AB. MediYoga Instruktör på Linköpings Yogacenter.

Meditation är något som står högt uppe på min prioritetslista just för att bibehålla fokus och koncentration. Meditation har jag praktiserat i över 10 år vilket har medfört att jag idag håller både kurser och mindre retreater runt om i världen.

Mitt arbetssätt

Under mina år så har jag utvecklat mitt eget sätt att coacha.Därför kallar jag mig livscoach. Att coacha en människa innebär för mig att se bortom orden, läsa av kroppsspråket och lita på min egen intuition och genom detta använda de erfarenheter jag fått genom livet. Min styrka ligger i att läsa av människan visa förståelse, empati, respekt och kärlek.

Jag arbetar brett i min coaching som både livscoach, företagscoach, bemötandecoach och mindfulnesscoach. Tillsammans tar vi fram dina styrkor för att du skall kunna vandra din väg på ett mer behagligt sätt.

Mitt arbetssätt ökar din medvetenhet om dina känslor, tankar och din kropps signaler, genom detta skapar du dig ett förhållningssätt till allt du möter i livet. Att våga bejaka alla sina känslor är en viktig del i coaching processen.

Mina hemliga gåvor

Vi alla har ju gåvor som vi kanske inte pratar om. Om du vill så kan vi arbeta på ett djupare plan genom vägledning från andra sidan eller min intuition. Min syn på detta är kanske inte som alla andras. Jag använder den andra sidan och min intuition för att vägleda dig. Min ambition är att du når en högre medvetenhet och själv ser vilken väg som är rätt för dig.

För mig är det viktigt att inte ta allt så allvarligt och bli för djupsinnig, man behöver ha humor med sig på vägen genom livet. Ett annat sätt att få vägledning är att jag använder jag min kära tarotlek. Genom kortens vägledning ökar vi vår medvetenhet. Detta är min medfödda gåva, jag är inte utbildad medium utan använder mina gåvor på mitt eget lilla vis.

Att se möjligheter

Min drivkraft är stark och genom att jag som 17 åring var med om en allvarlig olycka har jag varit tvungen att alltid se möjligheter. Jag har mött många hinder på vägen. Det har inte stoppat mig utan gett mig inspiration att skapa något nytt. Det handlar om att ta med sig det som hänt som en erfarenhet, istället för att gå in i bedömning av oss själva börjar vi titta på om det finns möjligheter istället. Det är här jag, med mina erfarenheter kan vara ett stort bidrag för Dig.

Vad kan du få om du kommer till mig som livscoach?

Vill du på något plan skapa en förändring i ditt liv, arbetsmässigt eller privat, så är jag ett stort bidrag. Med min erfarenhet av livet så får du en coach som vet hur varje känsla, tanke eller kroppslig sensation känns.

Kanske du står mitt i livet och ifrågasätter vem du är. Frågan är vem vill du vara och vem som skall hjälpa dig på vägen – att nå dina mål och drömmar.

Mina värdeord

  • Empati
  • Förståelse
  • Respekt
  • Kärlek

”När du finner din väg är allt möjligt”

Petra CARMEFELDT

Livscoach online var du än bor

Jag talar både engelska och svenska så var du än bor kan du boka en tid hos mig.

BOKA TID

Varmt Välkommen att boka din första tid via telefon eller online hos mig livscoachen Yourcoachpetra, på info@yourcoachpetra.com så går vi igenom de saker du vill bli lotsad framåt i och jag presenterar olika lösningar som är individanpassade just för dig. Första 30 min är helt gratis, för att du skall få en chans och se om just jag är den rätta coachen för dig.