Våga vara i sorg.Tänk om det är helt ok att få välja att vara i sin sorg.

Känna sorg

Våga ha sorg. Våga känna sorg. Själv har jag ”sorgedagar” då kryper jag upp i min säng låter mig få vara ledsen. Ibland äter jag glass, ser på film tar hand om mig. Jag låter min sorg få ha ett utrymme, men den får inte ta över mitt liv. Tänk om de dagarna kan få dig att släppa sorgen.

Allt skall få finnas

Att vara i tillåtande för att allt skall få finnas en är stor del i förändringsprocessen i livet. Att våga låta alla känslor få ta sin plats när det behövs. Dock tror jag att det är viktigt att det inte tar upp hela vårt liv. Då är det dags att ta tag i det och försöka hitta andra vägar som blir mer helande för vår kropp & själ.

Släpp motståndet

När vi släpper motståndet gentemot sorgen så låter vi saker få ta sin plats. Våga ha ett öppet nyfiket sinne. Våga möta alla dina känslor. När vi väl väljer att vara i allt som det är i ögonblicket, så är min erfarenhet att det släpper mer och mer. Med mina 10 års erfarenhet att möta alla känslor så kan jag med handen på hjärtat säga att ju mer du vågar närma dig allt desto mer släpper det som tynger dig.

“De dagarna är viktiga för mig, de måste få sin plats. Jag behöver också få vara den lilla flickan som inte tillät sig att känna sorg. Idag får hon det”

Tillåter du dig att få känna sorg?

Petra

Vill du ha 30 min gratis konsultation tveka inte att maila mig på info@yourcoachpetra.com

Med Kärlek
Petra
n
www.yourcoachpetra.com