Kan du välja glädje i detta ögonblick

Stanna upp

Bara för en stund stanna upp föreställ dig något som gör dig riktigt glad. Känn efter vad upplever du just nu? Vilka tankar far igenom ditt huvud? Vilken känsla är det som infinner sig? Hur känner du i kroppen? Har du några förnimmelser? Pirrar det? Vad är din upplevelse just här och nu? Bara känn efter låt saker komma som de är försök att inte ha motstånd. Tänk om att stanna upp kan ge dig mer lätthet?

Gör ett val

Välj att göra det, har du något att förlora? Glöm inte att ibland är det de små sakerna som vi kan glädjas åt. Fler små saker blir en stor sak i slutändan. Om du väljer för en sekund att känna glädje vilken känsla skulle infinna sig då? Tänk om glädje kan vara ett val? Hur skulle det vara att välja det just detta ögonblick? Du vet väl att vi alltid kan välja om och om igen. Om valet skulle ta dig närmare mer lätthet skulle du olja det då?

Försök välja den enkla vägen

Ibland ser vi inte de enkla vägarna utan vi väljer de mest komplicerade. Visst är det fantastiskt att vår hjärna har ett beräkningssystem som egentligen är ganska komplicerat. Tänk om allt skulle vara enkelt? Min erfarenhet är att många upplever mig så enkel så att jag blir komplicerad för dem. Själv ser jag att det mesta är enkelt och det kan nog vara svårt för den som vill ta den mer komplicerade vägen. Oavsett hur du är så försök att välja mer av de enkla vägarna om du vill/kan. Mitt motto i livet är att i alla fall titta om det finns enklare vägar när min hjärna försöker komplicera saker.

“simplicity is the way to freedom”

PETRA

Berätta gärna hur det gick, kommentera gärna. Jag blir så nyfiken!
Önskar Er alla en underbar helg! Dela gärna med era vänner, det finns alltid någon som behöver ett tips eller råd.

Petra

Vill du boka ett samtal med mig?

Maila info@yourcoachpetra.com (jag arbetar online om du bor på annan ort)

Kärlek
Petra
www.yourcoachpetra.com