Ibland möter vi motgångar i livet. Vi alla behöver en vän.

Det som krävs är att vi är villiga att stå i att få ett JA eller ett NEJ. När jag hamnade i denna situation skrev jag bara. ”Jag behöver en vän just nu”

Svaret blev ett JA. När vi verkligen är i nöd så kan det vara bra att sänka ner sina barriärer och våga fråga. Fråga någon som du verkligen litar på, som du vet är ödmjuk och en bra lyssnare. Ibland behöver vi inte råden vi behöver bara någon som enkelt lyssnar på oss en stund. Släppa på den där tyngden som vi oftast bär inom oss.

“Jag är så tacksam till ER som svarade mig den dagen när jag verkligen behövde en vän. Tack för er ödmjukhet, villighet och medmänskliga sida som ni visade mig denna dag då jag själv kände mig ensam i alla mina motgångar.”

TACK FRÅN MITT HJÄRTA

Petra


Nu vet du vart jag finns om du skulle behöva min hjälp på vägen i livet.

Med Kärlek
Petra
www.yourcoachpetra.com