Hej alla sköna Höst-vänner i vårt avlånga land!! Tack för att ni följer min resa.

I skrivande stund sitter jag och njuter och är Här & Nu

Jag sitter här och njuter med en kopp kaffe, tittar ut genom köksfönstret tittar på trädet som släpper ett löv lite då och då, inte alla på en gång. Jag börjar nog bli lite knasig,  men just idag känner jag mig som trädet. Jag släpper lite känslor och tankar lite då men då inte allt på en gång som trädet.

Veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig

Min vecka som var, blev inte som jag tänkt. När jag gick in i min träning, som förra veckan  med Mindfulness i liv och rörelse, dåå kände jag att denna vecka kommer att bli bra för mig. Lliv och rörelse, här kan jag kan ge 100%.  Många av rörelserna har jag med mig  naturligt från början  sedan tidigare det är en bra bonus. Jane! 

Nu vägleder dessutom Ola mig, det gör saken mycket lättare. Jag skall dessutom försöka få in min anding i mitt vardagsliv också i allt jag gör.

Plötsligt händer det där som man inte planerat

Då knackar vardagen på min ytterdörr – Det innebär färd till Visby Lasarett.  Detta fall gällde det inte mig själv utan en nära anhöriga. Ibland tror jag att det är mer påfrestande att sitta bredvid som anhörig till någon som är sjuk än att själv ligga där.

Där och då så glömde jag helt bort mig själv. Jag var inte viktigast just då, det var Mitt Barn. Trots det har jag ändå någonstans nu lärt mig lite. 

Under dessa veckor har jag tränat på att 

  • Stanna upp
  • Andas
  • Gå undan
  • Bara vara med mig själv 

Var tvungen att lägga mig själv åte sidan ett tag

Det jag försakade dessa dagar var att lyssna på mina kroppsliga behov. 

Dom fick komma i andra hand, just då. Jag kunde inte just då göra allt som jag kanske behövde, men jag behövdes på annat håll och just då var det, det viktigaste valet.

Dags för massage och jag slumrade till

När jag kom till Chamilla  behövde jag verkligen henne och hennes värmande händer. Det var länge sen sist, men denna gång fick hon mig till att slumra in en stund. Guld värt!

Det gav mig så mycket energi. Denna gång när jag kom hem behövde jag inte gå och vila något som jag annars alltid gör, Helt underbar.

Torsdag dags för samtal med min coach Petra 

Har min online coaching med Petra, efter att jag varit på vattengympan. Det är Inte den optimala dagen då jag oftast är helt slut efter att ha varit i bassängen. Vi skall nog ändra dag!

Trots kaffe ska jag försöka ta in väldigt mycket information, Mjuka och fina ord som är grundläggande, hit och dit i varandet. Det snurrar i mitt huvud. Det blir säkert bra, tänker jag, bara jag får sova…. Jag behöver verkligen sömn just nu.

Tappat all energi

Och sova har jag gjort, ja inte riktigt hela tiden sedan dess, men nästan. All energi verkar ha gått ur mig. Visst jag stretchar varje dag, jag andas varje dag, jag umgås med Ola 2 gånger om dagen, jag promenerar med Wilma sedan vill jag i princip bara sova.

Nu tex. ska jag ta ett pass med Ola, arbetar nu med att få medkänsla med mig själv.

 Det är inte det lättaste att hitta det verktyget för att finna rätt acceptans mot sig själv, även om man tror att man har det. Det trodde i alla fall jag att jag hade innan jag började med denna träning. Jag har en del kvar att lära mig och det gäller att träna, träna och åter träna.

Kram//Jane

https://www.yourcoachpetra.com

http://www.easymind.se