Underbara Loftahammar

Idag kommer jag skriva om lite av varje. Lite om livet i Loftahammar där jag erbjuder gratis Yoga & meditation hela min tid här i ett underbart tält som vi satt upp i vår trädgård. 2 veckor i rad är det fullbokat. Så roligt och fler pass kommer det bli.

Alla donationer kommer gå till hjärnfonden. Även om man inte deltar får man jättegärna skicka in ett bidrag. Mitt hjärta brinner för ryggmärgsskada, MS, migrän och ADHD. Dels har jag själv en ryggmärgsskada och ADHD sen har jag mycket nära vänner med diagnoser såsom MS och migrän. Jag hoppas verkligen att vi kan komma upp i en bra summa för att bidra till forskningen.

Här kan du donera: https://insamling.hjarnfonden.se/fundraisers/hjalp-manniskor-att-fa-ett-battre-liv-med-ryggmargsskada-adhd-och-ms-och-migran

Djup självläkningsmeditation i Loftahammar

Jag kommer också erbjuda en djup självläknings-meditation som kommer vara på nu på torsdag 18/7 kl 19:30. Denna kommer inte att vara gratis utan jag kommer ta en kostnad 195:- / person just för att denna meditation har jag utvecklat själv och det krävs ett djupare arbete från min sida. Man behöver verkligen inga kunskaper för att delta i denna. https://www.easymind.se/events/djup-sjalvlaknings-meditation-i-loftahammar-med-meditationslarare-petra/

Du kan läsa mer här och göra din anmälan. Det enda som krävs är att du har en nyfikenhet vad det skulle kunna bidra med för just dig. Läs mer här:

Spendera min tid i Loftahammar

För mig är det fantastiskt att få spendera min sommar i underbara Loftahammar. 

I sommar skall jag och Pierre gifta oss på Väderskär i ett kapell från 1600- talet. Det är magiskt där.

 Tro det eller ej!! I 6 år har vi varit särbo och detta hus i Loftahammar har varit vår mittpunkt där vi har setts många helger. Det betyder massor för oss att få vara här.

Vi valde att vara särbos tills våra barn hade gått ut gymnasiet för att slippa splittra upp dem för vår skull.

Nu är vi sambos och det har varit en prövning i sig när man inte är van att ses varje dag men också underbart och avslappnande att veta att vi finns så nära varandra varje dag.

Podcast

Om du vill kan du gå in och lyssna när jag var med i podden Bonuspappan & Plusmamman när jag berättar mer om detta. Jag pratar också om min pappa som inte är min biologiska pappa men att blodsband inte har någon som helst betydelse. Vi pratar om skilsmässa och hur föräldrar kan göra val för att främja sina barn.

Jag har verkligen haft tur och få den finaste pappa man kan få och även den finaste farmor och farfar man kan få….och en underbar mamma såklart….Jag berättar vad mina föräldrar har bidragit med sedan de skildes åt för min skull. 

Vi pratar om varför jag inte är adopterad och svenska lagar mm….

Du kan hitta podden på podcastappen sök bara efter Bonuspappan & Plusmamman eller så kan du gå via bloggen som jag skrev när jag deltog i denna pod: https://yourcoachpetra.com/intervju-i-pod/

Jag är så tacksam att de valde just ”lilla jag” att intervjua. Tack till Er båda!!!

Nu hoppas vi att solen tittar fram lite mer och att vi fyller tältet på torsdag kväll så skall ni verkligen få njuta av total avslappning. Det kan jag lova. Även om du inte mediterat innan så lär du slappna av. Det behöver vi alla!

Kärlek Petra