Livet går upp och ner fram och tillbaka….

Sånt är livet. Kanske inte för oss alla, men för många. Mitt liv kan svänga och när det svänger så svänger det rejält. Det viktigaste är att vi alltid kommer tillbaka och det gör jag oftast väldigt snabbt.

Jag delar med mig av mitt liv. Det finns ett syfte med det. För att visa andra att de inte är ensamma när det är svårt. Jag är som alla andra människor. Mina dagar kan vara bra, dåliga och ibland super bra!

Min upplevelse av sociala medier är att det ofta visas det som är bra. Blir så trött ibland på sociala medier att allt är så himla perfekt. Jag är inte perfekt. En del tror kanske att mitt liv är perfekt för att jag oftast delar bilder där jag ser rätt ok ut. Om du har missat så delar jag även livesändningar där jag sitter i pyjamas och mår skit. 

Jag har ett helt vanligt liv som många andra. Det finns några bitar som andra kanske inte har men är liknande. Jag lever med kroniska smärtor, har en ryggmärgsskada och min trigeminusnerv i ansiltet är trasig det kallas trigemnusneurolagi fast jag har trigeminusneuropathy där nerven aldrig blir hel. 

Varit med om många många trauman. Jag har en erfarenhet som många andra kanske inte har. Det är min styrka som coach. Jag kan förstå varje tanke, känsla eller vad kroppen signalerar.

Jag är stolt kvinna med Adhd som är den största och bästa gåvan jag fått. Den har också en annan sida det är även min sämsta sida ha ha…… Jo du kanske undrar hur den kan vara både min bästa och min sämsta sida. Det bästa med att ha ADHD är att det finns inget stopp

  • Jag ger mig aldrig.
  • Jag har mål i livet och jag har mål med mina klienter, ger aldrig upp.
  • Jag exstremt drifitg och säger du att jag inte kan, så lär jag bevisa dig motsatsen.

Hade jag inte haft en kropp som jag har med skador så hade jag nog drivit flera stora företag idag men den fysiska biten orkar inte det. Jag har fått jobba mycket med acceptans vilket är den svåraste biten.

Skam och skuld är en annan sida av det. kan säga såhär att för 10 år sedan hade jag aldrig sagt nej till något och ordet stopp fanns inte alls däremot fanns det. Jag skall bara skrivet i min panna!!!!!! Ha ha….

Min pappa sa en gång när vi drev våra bensinstationer och jag var påväg hem sen kom han några timmar senare. Petra det står…..

”skall bara i din panna”

Nu 10 år senare, 10 års mediterande och fokus på mental träning och mer närvarande så lyssnar jag mer. Ibland kör jag fortfarande över men ofta är det faktiskt då ett medvetet val och jag får helt enkelt ta konsekvenserna just där och då. Ofta blir platt fall liggande i smärtor. Ibland är det inte jag som skapat det utan kroppen helt enkelt bara strejkar. Det kan vara olika. Bara blåsten kan sätta igång ett anfall i mitt ansikte.

De som inte har problem med ansiktsnerven kan aldrig förstå att detta är faktiskt den mest smärtsamma upplevelsen man kan ha.

Nu har jag varit stabil sedan förra nyår men jag fick en allergichock som satte hela kroppen på fall därav har jag haft några tuffa veckor samt ett möte som inte gick som planerat som tog på mig psykiskt ganska hårt. Men nu är det över!!!! En ny vecka och jag mår prima igen.

Det är som att jag snabbt glömmer det som varit, det smärtsamma tuffa och den starka kvinnan reser sig och är på benen igen. Ibland vet jag inte var jag får kraften ifrån men den bara finns där. Den kommer som en stormvind….

Det är mycket som hänt i min kropp det senaste året. Jag har gjort en del förändringar hälsomässigt. Jag har också börjat lägga botox i min ansiktsnerv vilket gör att den inte spasmar 24 timmar per dygn.

Hälsobiten wow!!!!! Detta tack vare grymt bra produkter. Vill du veta mera tveka inte att boka en gratis hälsovägledning hos mig. Jag lovar dig på sikt kommer du vara evigt tacksam att du bokade det där mötet med mig.

 Mycket av den molande ledvärken är borta. Jag är helt kvitt socker. Socker och jag har gjort slut och det var så enkelt det krävdes bara en riktigt bra produkt så slapp jag sockersuget. Som jag testat olika vägar men ändå fallit tillbaka. Nu i efterhand ser jag att sockret har varit för att orka och att dämpa smärtor och ångest i kroppen.

Gud om jag vetat detta tidigare i mitt liv. Detta är en vinst jag har insett att jag var faktiskt sockerberoende. Nu har jag inget sug alls längre. Jag har tappat mycket i vikt. Kankske lite väl mycket enligt många dock så tror jag det stabiliseras nu. Jag åt så mycket socker innan vill helst inte nämna hur mycket för jag borde typ ha vägt 100 kg med tanke på hur jag vräkte i mig lösgodis. Jag har aldrig godis hemma längre. Detta är ett helt nytt liv för mig. Socker skapar i sig inflammation i kroppen. Nu slipper jag det… En VINST så stor!!!!

Några saker jag är tacksam över!

  • Tacksam för nya möjligheter
  • Tacksam för alla människor som är i min närhet
  • Tacksam över alla som älskar mig som
  • Tacksam över alla som älskar mig som människa

Stort tacksamhet just nu!!!!!!

Igår skrev en kvinna på ett foto som jag delade dessa ord, ohhh så varm i hjärtat jag blev.

Det du gör Petra är fantastiskt. Du är en fin förebild och du förmedlar hopp och aldrig ge upp utan kämpa och hitta glädjen även om det känns näst intill omöjligt när smärtan tar över på alla sätt. Jag hoppas träffa dig en dag. Hjärte ❤️kramar till dig

Tack för att just du läser min blogg det värmer mitt hjärta!!!!

Glöm inte vill du ha tips och råd så boka in en tid och låt mig presentera vad jag äter idag och vilka förändringar som det gett mig.

Vem vet kanske just du har en underliggande inflammation i kroppen som jag…..Dessutom vet jag nu att mina celler har fullt näringsupptag……..Ingen är gladare än jag för detta.

Varje vinst i hälsan är en väg till förändring!!!!!

Jag brukar fråga mina klienter om du kunde förändra 10% i din hälsa idag skulle du välja det då? Ofta får jag ett JA på den. Om du kan ändra 10% till skulle du välja det? Det är nämligen så att allt är en helhet såklart. Lite av varje skapar alltid något.

Jag har investerat mycket tid och pengar i min hälsa men idag är jag evigt tacksam att jag gjort dessa val.

Så vill du veta mera om en kropp i balans så vet du vart jag finns.

Du kan boka tid hos mig här 60 min är helt gratis!!!!! Vi ses online så vart du än bor så kan vi ses.

https://www.bokadirekt.se/places/easymind-ab-10459/gratis-online-hälsokonsultation-60-min–485781

Önskar DIG en fantastisk dag!!!!!

Kärlek till världen

Petra (Yourcoachpetra)

https://www.yourcoachpetra.com

www.easymind.se

Mail: info@yourcoachpetra.com