Idag släpps Podden om mig! Så roligt och spännande och lite pirrigt!

 Kändes konstigt att höra min egen röst måste jag säga….

Stort tack till Podcasten Bonuspappan & Plusmamman

Jag tackar stort Bonuspappan och plusmamman för att ni valde just mig till en intervju. Givetvis hoppas jag att min historia om relationer, adoption, barn, skilsmässa mm skall kunna vara ett bidrag i era liv om ni står inför något sådant.

Om att få vetskap att min pappa inte är min biologiska pappa!

Jag berättar också hur det kändes när jag fick veta att min pappa inte var min pappa och hur jag reagerade som 13 åring. Kanske inte det första man skulle kunna tänka sig att reaktionen skulle bli som den blev därför är det viktigt att vi tänker på våra små barn därute att de kanske inte alltid reagerar som vi tror att de skall göra.

Det blir vanligare och vanligare att människor separerar och bildar nya konstellationer och har vi barn med i bilden så är det inte alltid det enklaste. Det finns många val man kan göra på vägen.

Lyssna gärna på min historia och se om något av dessa val som mina föräldrar gjort eller val som jag har gjort skulle kunna hjälpa just DIG!

Är biologi så viktigt?

Jag öppnar upp i Podden om mitt liv att växa upp med en pappa som inte är biologisk pappa. Hur vi inte behöver vara biologiska för att få kärlek och en få en bra förälder.

Världens bästa pappa

Jag har haft turen att få världens bästa pappa och dessutom världens bästa farmor och farfar som aldrig har gjort skillnad på mig.

Jag berättar också varför jag inte har blivit adopterad och hur det kändes samt varför lagen inte var på min sida. 

Jag tar även upp hur det varit för mig att få skilda föräldrar när jag var 17 år och deras val gentemot mig.

Jag tar även upp hur det är att ha ett distansförhållande i 6 år samt varför vi valt att inte låta våra barn behöva flytta för att just jag och min blivande man blev kära i varandra.

Jag hoppas att denna Pod skall vara ett bidrag för alla därute som genomgår adoption, separationer, bonusmammor och bonuspappor hit och dit samt även biologiska biten mellan barnet och föräldern.

Stort tack till alla!!!

Jag vill också tacka min pappa Åke som vi kallar honom i podden för allt du gett mig i livet. Inget var du tvungen att ge, du gav av kärlek och du har alltid behandlat mig som om jag vore din biologiska dotter. Du är min pappa och jag älskar dig över allt annat på denna jord. Du har lärt mig så mycket. Du är alltid stark och får mig att känna trygghet! Om alla visste hur bra pappa du är så skulle de också vilja ha dig som pappa.

Jag tackar min farmor och farfar som aldrig gjort någon som helst skillnad på mig. Ni har verkligen visat mig så mycket kärlek, omtanke och hjälpt mig och aldrig dömt mig för mina val.

Jag vill också tacka min mamma för att du valde min pappa annars hade jag aldrig fått honom som pappa. Bästa valet du gjort för mig! Sen att du är du betyder självklart massor för mig.

Jag vill också tacka min biologiska pappa som idag har bett om förlåtelse för det han gjorde som ung. Jag tackar också för att du valde att berätta från ditt hjärta hur det har känts i efterhand efter de val som du gjorde.

Varsågod här kommer min historia!

Lyssna om du vill!!!! Den ena är podden den andra är podden samt i tidningen!

LYSSNA HÄR: https://play.acast.com/s/bonuspappanplusmamman/106-petra-learmont-ville-bli-adopterad?fbclid=IwAR3noBokLHYbD9X0EwEOS5jkp9Jjk3ONfMR0gUK_MMJ3iiO7WKOrTDpOBb4

ELLER LYSSNA HÄR: https://play.acast.com/s/bonuspappanplusmamman/106-petra-learmont-ville-bli-adopterad?fbclid=IwAR3noBokLHYbD9X0EwEOS5jkp9Jjk3ONfMR0gUK_MMJ3iiO7WKOrTDpOBb4

Med Kärlek Petra  

www.yourcoachpetra.com

www.easymind.se