DAGS ATT LANSERA MITT NYA VARUMÄRKE & HEMSIDA

Hej på ER, idag är det dags att släppa mitt nya varumärke! Jag tänkte dela med mig lite historia om mig och Easymind i detta mail samt hur mitt nya varumärke kom till.

Missa nu inte hela historien från att vara mackägare-till att jobba med mindfulness- till att skapa Easymind- till att skapa Yourcoachpetra.

MITT NYA VARUMÄRKE HETER ”YOURCOACHPETRA” 

Följ med mig på min resa!

Jag heter Petra och är VD & grundare för Easymind AB. Easymind grundades 2012 av mig. 

EASYMINDS START

Från början skulle Easymind mest bara vara en hobbyverksamhet vid sidan om Statoil- macken i Oskarshamn som jag drev på den tiden tillsammans med min far.

Jag tänkte nog att jag bara skulle ha några mindfulness-kurser för att hjälpa andra eftersom det hade bidragit så enormt mycket i mitt eget liv.

ALLVARLIG OLYCKA

För er som inte vet så råkade jag ut för en allvarlig olycka 1991 och skadade min nacke svårt. Ända sedan dess har jag sökt olika vägar för att minska min smärta i kroppen. Jag har idag en ryggmärgsskada i min nacke som ställer till det för mig och lite annat smått och gott som jag brukar säga.

MINDFULNESS  OCH VÅRDEN

2008 hittade jag Mindfulness och 2012 så startade jag det då på en hobbynivå. Grejen va det att det spreds sig snabbt i Oskarshamn och mina kurser blev fulla, samtidigt så hade vården inte fattat hur bra Mindfulness var och jag fick mycket bedömningar på mig angående vad  jag höll på med. Sånt har aldrig stoppat mig utan snarare tvärtom gett mig energi att verkligen visa att det fungerar. Man kan säga att det har jag gjort! Att ge sig är inte min grej. Efter en föreläsning för alla sjukgymnaster i Oskarshamn så vips fanns det inom vården här också. Jag är otroligt glad och tacksam att det finns inom vården nu, tyvärr så har oftast de inom vården inte riktigt den erfarenheten jag har om hur det är att leva med smärta 24 timmar om dygnet, något jag ser då många ändå söker sig privat till mig.

TA SVÅRA BESLUT

Efter ett tag var det dags att ta ett beslut angående hur jag skulle göra. Fortsätta driva macken eller göra det jag verkligen brann för? Beslutet var inte enkelt och jag velade länge och väl – så länge så att jag till sist fick en stor smäll till. En tumör i bröstet!!! Som att jag inte hade nog med problem redan.

STRESS ÄR ALDRIG BRA

Det var då jag förstod att stress skapar också andra sjukdomar. Man kan ju aldrig bevisa att det var så men det var en stor varningsklocka för mig iaf. Dags att välja för mig och för min hälsa. Efter många samtal med min far så beslutade vi att sälja macken det var ändå snart dags för min far att gå i pension.

VILLE SKAPA EN HELHET

Easymind skapades för att ge helheten till människan. Det jag sökt själv inom vården under alla år. Slippa åka till 10 olika ställen när man är sjuk.

Easymind ”vägen till förändring” 

Jag har alltid sett att allt är en väg till förändring. Jag har mött extremt många hinder på vägen och alla hindren har jag besegrat och alla hinder har skapat en förändring till det positiva.

EASYMIND VÄXTE TILL EN HELHET

Easymind blev större jag började anställa fler för att jag själv inte mäktade med att både driva upp företaget, massera samt ha mindfulness-kurser och coaching.

Idag består Easymind av mindfulness-coaching, livscoaching, företagscoaching, personlig träning, yoga, hudvård, fotvård, massage, vaxning och fotvård.

Det kallar jag helheten!!!! Jag är otroligt stolt över att kunna erbjuda alla dessa tjänster på ett och samma ställe. Man skall känna sig trygg när man kommer till oss, omhändertagen och ompysslad.

ATT DRIVA FÖRETAG ÄR INTE ALLTID EN DANS PÅ ROSOR

Ni som har företag vet att vissa år är tuffare än andra och förra året va ett otroligt tufft år för mig både psykiskt och fysiskt. Att driva ett företag tar tid man måste lägga ner hela sin själ i det samtidigt så började jag massera då en av mina anställda sa upp sig.

Jag visste ju att det inte skulle hålla hela vägen fysiskt, men som alltid så har jag en vilja av stål och jag ger aldrig upp. Tyvärr så får jag fler och fler neurologiska skador varje år och bättre blir det inte om jag använder min kropp fysiskt. 

FÖRLORADE MIN ARM

Jag förlorade där min arm, som jag brukar säga!!!! En dag vaknade jag upp utan känsel -jag har helt enkelt överbelastat min redan sjuka kropp.

Jag kände det komma men just där och då så såg jag inget annat val än att göra som jag gjorde. Jag ångrar inte det valet – det var ett medvetet val och jag visste om att det kunde bli konsekvenser. 

SÖRJA

Det jag sörjer mest är att jag inte kan erbjuda massage längre, jag vet att många kunder helst vill ha mig, men det går bara inte.

Men Easymind har flera massörer som är jätteduktiga och fler är på väg in.

NYTÄNK

Med en överbelastad arm så började jag fundera mer och mer på vad jag verkligen ville göra. Jo, jag ville ju coacha människor som jag gjorde från allra första början. Det är ju det jag faktiskt är grymt bra på. Det finns ingen känsla, tanke eller fysisk förnimmelse som jag inte haft. 

VÅRT NYA SÄTT ATT KOMMUNICERA ONLINE

Idag lever vi också väldigt mycket online och människor har mindre och mindre tid att spendera på att gå till en coach. Jag började fundera mer på att arbeta online. Jag hade redan då arbetat som underkonsult i 3 år för Mindfulnesscenter online. Så detta kunde jag ju redan.

HUR BYGGDE JAG UPP EASYMIND

Easymind är helt uppbyggt på sociala medier och människors rekommendationer. 

SPRIDA MIN KUNSKAP ÖVER HELA VÄRLDEN

För att jag skall kunna sprida all min kunskap och alla tankar och ideer jag har om hur man kan leva mer i närvaro, så tar jag ”Petra” upp mycket plats på Easyminds sociala medier. Jag vill ha min sida, min blogg och jag vill sprida alla mina kunskaper/erfarenheter över hela världen. Man skall göra det man är bra på och älskar!

NY IDE FÖDDES

Då föddes iden om att skapa mig ett eget varumärke så att kunderna som går till Easymind fortfarande har helheten. De har också mig på en egen plattform för den som har intresse för personlig utveckling, företagande, Mindfulness, meditation, coaching.

YOUR COACH PETRA FÖDDES

Det var dags att skapa min egna plattform där jag kan vara jag fullt ut! Där man kan prenumerera på min blogg och inspireras till att skapa det liv man själv vill ha. 

Nu är hemsidan klar för lansering över hela världen. Dessutom på både engelska och svenska, vilket innebär att jag kan coacha dig vart du än befinner dig. Jag kan också själv välja för mig vart jag vill vara.

Jag har alltid drömt om ett hus i Thailand i värmen mår jag som allra bäst. Nu kan jag erbjuda coaching vart jag än är! Om jag vill kan jag faktiskt sitta i Thailand och hålla mina samtal online.

Det innebär att du som klient till mig inte behöver vänta på att få tid hos mig. Så länge som jag har en internetuppkoppling, vilket finns nästan överallt.

YOUR COACH PETRAS OLIKA DELAR

Nu började tankarna flyga och fara runt vad är jag riktigt bra på? Mer än att coacha människor till en bättre hälsa. Jag har drivit företag i över 18 år så den delen är jag bra på. Idag erbjuder jag coaching av nyföretagare samt företagare som vill utveckla sig och växa. Jag jobbade många år på reklambyråer både i Göteborg och Stockholm. Design är ett av mina största intressen så jag kan även erbjuda att göra foldrar, visitkort, menyer mm. GDPR kom ju – ni vet det som alla typ hatar som företagare. Men inte jag. Jag älskar att lusläsa kontrakt och paragrafer, så jag började studera detta mer på en detaljerad nivå. Nu kan jag göra GDPR-pärmar och policys för andra företagare, så att de följer lagen.

MAN SKALL ALLTID TITTA PÅ SINA STYRKOR & VAD MAN TYCKER ÄR ROLIGT

Idag har jag skapat ett samarbete med flera företagare för att jag kan ju inte allt. Vissa bitar i ett pussel är andra bättre på än jag . Det jag gör är att lotsa den som kommer till mig vidare, vilket jag hoppas kunden också upplever som en trygghet.

SÅ ÄR DU NYFIKEN?

Idag lanserar jag webbsidan www.yourcoachpetra.com. Jag hoppas verkligen att ni alla tar en närmare titt. Många månaders slit tillsammans med min webbdesigner www.designfromsweden.seså har jag tom lärt mig att sökoptimera själv. 

Hur nördig kan man vara egentligen???? Jag är sanslös, älskar detaljer och jag ser helheten direkt. Detta blir också en del av yourcoachpetra i framtiden, känns det som. För att hålla på med SEO som det kallas måste man gilla detaljer. Man måste ha uthållighet för Google har ett helt eget tänk….

Easymind finns kvar på samma sätt och Yourcoachpetra är bara en del av Easymind!

NYA SAKER SOM KAN VARA ROLIGT ATT VETA

På hemsidan kan du börja prenumenera dels på min blogg samt mina nyhetsbrev

(glöm inte prenumenera på båda, jag kommer släppa retreater för enskilda personer och grupper utomlands framöver)

www.yourcoachpetra.com

Vad glad jag skulle bli om just du ville följa mig på Instagram och FB

INSTAGRAM @yourcoachpetra

FACEBOOK: https://www.facebook.com/yourcoachpetra/

Du når mig på mail: info@yourcoachpetra.com

BOKA TID HOS MIG

Vill du boka tid hos mig så erbjuder jag flera olika tjänster. Du kan boka direkt online, resten bokar du tid genom att maila mig. Läs gärna om de tre tjänsterna jag har ute på bokadirekt kanske något som skulle passa dig. Alla är online så du kan sitta hemma i lugn och ro.

Boka på: https://whttps://www.bokadirekt.se/places/easymind-ab-10459ww.bokadirekt.se/places/easymind-ab-10459

– Gratis online coaching 30 min

– Gratis online hälsokonsultation 60 min

– Online coaching 60 min