Day 31 Sista dagen på 2017 handlar om min egna resa genom livet och inbjudan till 2018

 

Wow vad snabbt detta året har gått, helt otroligt och mycket har hänt i mitt liv och Easyminds liv.

 

Från början skulle Easymind bara vara en hobby det började ju att jag själv fick praktisera mindfulness i mitt liv pga av att jag hade så svåra smärtor från min ryggmärgsskada till att vi idag är tre tjejer som driver Easymind med både Yoga, Mindfulness, Coachning, Hudvård, Vaxning, Massage, Access Bars och Foundation kurser, Massagekurser, Hudvårdskurser, Mindfulness på företag….

 

Helt otroligt detta var inget jag såg från början. Mindfulness var ju min medicin och jag tyckte fler borde få veta vad Mindfulness var. Sedan började jag med Access Bars behandling som förändrade stora delar i mitt liv och verktygen genom Access fick mig att vända på allt tungt till vad som var positivt med allt som jag gick igenom….

 

Trots att min kropp är som den är och jag genom åren genomgått många operationer och svåra perioder för att göra den historien kort om mig om du inte har läst det innan så 1991 råkade jag ut för en bussolycka då visste man inte om jag skulle kunna gå igen, efter det gick jag med svåra smärtor i många, många  år jag missade 9:an i skolan och från att jag löptränade typ 5 dagar i veckan åkte skidor så mycket jag kunde så låg jag mest på sjukhus…

 

Åren gick jag hade mycket smärtor jag sökte läkare genom hela världen men ingen kunde hjälpa mig.

 

2004 så slog det till rejält i ansiktet då fick jag en skada på min ansiktsnerv som resulterade i smärtor 24 tim per dygn, och inte nog med det 2005 opererade jag mig för diskbråck och hade en lång väg tillbaka och ingen förstod varför allt drabbade mig så hårt…

 

 

Tror det var 2012 så gjorde jag en gigantiskt stor hjärnoperation miste talet och synen. Jag och vilka år är inget jag är duktig på så jag kan nämna fel år ha ha…..

 

Jag kämpade mig tillbaka som vanligt, inte gav jag mig inte det tog lång tid innan jag var på fötter och det var mycket vila….

 

Sen inte nog med det så fick jag en brösttumör bara för 3 år sedan och gick i väntan på är det cancer är det inte…..Den var tvungen att tas bort och jag fick äntligen ett glädjande besked det var inte cancer i knölen men operationen drabbade min kropp hårt igen….

 

Mellan alla dessa operationer så fick jag svaret som jag så många år väntat på varför jag har så ont överallt. Jag har en ryggmärgsskada som påverkar mitt signalsystem…..Inte så kul men ändå skönt att veta att jag inte simulerade mina problem…Det kommer från att jag fick frakturen 1991 man såg den bara inte då…

 

 

Så nu vet jag att jag är inte klumpig när jag tappar saker det styr bara inte helt enkelt och det syns inte på utsidan hur min kropp mår på insidan….

 

Här är jag nu 14 år drev jag tillsammans med min far en bensinstation trots mina problem idag driver jag Easymind.

 

Om det är ngt jag vet är att jag har gått igenom alla känslor som finns rädsla oro panik….hopp om livet

 

Jag vet hur det känns att inte se eller kunna förmedla i tal det jag vill säga……

 

Jag har gått igenom MYCKET!!!

 

 

Och jag är STOLT och jag kliver in i 2018 med ett öppet sinne och vill tacka Er som är kunder som har trott på mig under alla dessa år. Jag är djupt tacksam för alla som jag har fått coacha och kunna ge ett hopp i livet.

Med värme i hjärtat så ser jag fram mot ett nytt år och undrar vilka äventyr som kommer?????

 

Du som har det svårt därute jag vet hur det känns ge aldrig upp….

 

 

Va i frågan vad mer är möjligt??? Leta efter ljuset, va med människor som bryr sig om dig!!!

 

 

Ta hand om dig……..Det finns dagar då det kan vara tungt men det finns också dagar som är lite ljusare glöm aldrig det….

 

 

Min kropp är som den är och jag vet att den ofta behöver mycket vila, jag är aldrig helt smärtfri jag vet inte hur det känns faktiskt att vara helt smärtfri minns inte det, det var ju åren innan 1991 och det är länge sedan.

 

 

Livet är Här & Nu och jag tänker njuta titta tillbaka ge mig själv kredit för att jag är en kämpe jag är en drivande person som aldrig ger upp, men jag har mina dagar som alla andra då jag är liten och ynklig och de måste också få finnas.

 

 

Jag är jag och jag har många problem i min kropp men jag tackar den för detta året och att jag har lite feber just nu är inget att oroa sig för det skapar den för att jag skall vila.

 

 

Jag älskar livet och jag tänker skapa en framtid bakom det jag själv tror är möjligt……

Stort tack till alla som valt att komma till Easymind!!!!!!! Tack tack tack vill jag säga och hoppas vi ses 2018 och skapar ett magiskt år tillsammans

Kärlek till Er alla därute!!!

Gott nytt år!!!

 

Petra Learmont

(VD och grundare till Easymind, Mindfulness Instruktör, MediYoga Instruktör, CFMW)