Day 30 Meet your fellow human being…

Dagen innan nyårsafton…..Hur blir det bättre än så?

Dagens citat handlar om vad kan du se för vackert inom dig. Sätt dig ner en minut och titta på det vackra inom dig det finns alltid något vackert.

 

 

Själv ligger jag i lite feber sov ända till kl 11 idag sen sov jag mellan 13-15 så kroppen ville verkligen sova och att jag skulle lyssna på den.

 

 

Här i mitt sommarhus i härliga Loftahammar så finns det inte så mycket att göra så det passar ju alldeles utmärkt att sova mycket här. Som jag skrev igår här hittar jag energi och idag ser det ut som att jag hittar den genom att sova mycket ha ha….

Jag ser fram emot morgondagen då min väninna kommer och hälsar på med sin lilla vovve det skall bli så mysigt.

Så ta väl hand om era kroppar där ute, lyssna till signalerna och gör det som kroppen säger att den behöver…

Nu skall jag ta paus igen faktiskt och lägga mig i soffan.

Sen blir det nog lite meditation också…

Vi ses imorgon det blir 31 dagar med bloggande för vår julkalender….Wow det är många dagar att skriva men jag har skrivit till Er alla varje dag. Hoppas att ni hittade ngt i mina texter som kunde bidra på vägen.

Kram

Petra Learmont

(VD och grundare av Easymind, Mindfulness Instruktör, MediYoga Instruktör, CFMW)