Day 29 New year on the way! What can this give you … invest in yourself

 

Sittande i mitt hus på landet, njuter av tystnaden man hör bara hundarnas tuggande på sina ben annars är det knäpptyst. Jag älskar att vara på landet det är här jag laddar mina batterier i tystnaden. Här skall jag fira in det nya året med min man och en gammal vän och hennes lilla hund och vår helt underbara granne och så massa ungdomar. Hur blir det bättre än så?

Snart är det dags för ett helt nytt år så spännande det skall bli och se vad 2018 har att erbjuda. Det känns som om jag skall investera i mig själv detta år men jag vet inte med vad.

Vad skall du göra för att 2018 skall bli ett härlig, glatt och magiskt år. Vad är dina drömmar? Vad vill du skapa? Vad krävs av dig för att nå din dröm?

Att vara i frågan är helt fantastiskt det öppnar alltid upp möjligheter i livet….Så frågan för idag som du kan ställa dig…..

Vad skall till för att jag skall vara den genererande skapande och instituerande energin 2018? Vad mer är möjligt?

Med det önskar jag Er alla en magisk kväll.

Kramar

Petra Learmont

(VD och grundare av Easymind, Mindfulness Instruktör, MediYoga Instruktör, CFMW)