Dagens blogg går i ”att minska ditt tankeflöde”

Har du någonsin tänkt på hur mycket du faktiskt tänker? Har du känt att det känns som om hjärnan är så full så att den håller på att sprängas?

Det kan vara ganska jobbigt att vara en tänkare. Ibland kan det vara bra tankar, men många av våra tankar är orostankar hur skall jag hinna med det där, bara jag inte glömmer att jag skall köpa det där, just det på torsdag är det där mötet och så fortsätter det.

När jag coachar I Mindfulness brukar jag kalla det tankebubblor. En tankebubbla föder en ny osv och till slut är det kaos i hjärnan. Hur skall man kunna minska dessa tankebubblor? Hur skall jag kunna förhålla mig till alla dessa tankar?

Det jag har sett med Mindfulness är att tankebubblorna minskar ju mer man tränar sig att bli medveten om sina tankebubblor, men det gäller såklart att träna och på vägen kan man behöva lite tips och råd hur man skall träna sig i att minska sitt tankeflöde.

Många tycker att träna det gör man ju på gym men när det handlar om sitt inre så är vi inte lika duktiga på att träna. I dagens samhälle så handlar mycket om det yttre men hur mår din inre sida? Är 2016 det året då du kanske skall ta hand lite om insidan?

Genom Mindfulness så kan du skaffa dig ett förhållningssätt till dina tankar, känslor och vad som sker i kroppen för just alla dessa tre samspelar. För att bli medveten om vad som händer i din kropp och hjärna så är det en start att börja titta på vilka tankar har jag, vilka känslor har jag och hur känns det i min kropp. Genom dessa tre steg så får du medvetenhet och utan den, hur skall du kunna skapa en förändring då? Det gäller att träna upp sin medvetenhet.

Är du villig att starta en förändring som gör att du får en hållbar balans i ditt liv, få in mer glädje, tömma hjärnan på allt onödigt och skapa ditt liv? Är det dags NU? Vill du minska din stress och få mer balans i din tillvaro? Lever du med smärta som aldrig vill försvinna och mår dåligt på grund av detta? Vill du bli en bättre ledare på jobbet med mer närvarande?

Känner du att du tappat koncentrationen och ingen energi över när du kommer hem från jobbet?

Vi finns här det är bara att kontakta oss så ser vi till att lotsa dig i rätt riktning. Vi jobbar med olika program inom Mindfulness  alla program som vi utgår ifrån har Dr Ola Schenström tagit fram från Mindfulnesscenter.

 

Mindfulness att leva Här& Nu

Mindfulness mot stress

Mindfulness för långvarig smärta & sjukdom

Mindfulness för mer fokus och energi

 

Vad vill du?

Vad är det du vill förändra?

 

Ett samtal med oss kan vara början på ngt nytt….Var du än bor så kan vi pratas vid via nätet och även ha coachningen via nätet.

Vi har nu så att du kan boka direkt via nätet ett coachande samtal som vi sedan drar av 300:- om du bokar in dig på någon av våra kurser eller coachning. Hur blir det bättre än så? Vi erbjuder både gruppträning samt enskild träning!

Vart skulle ett samtal med oss kunna generera i ditt liv?

Välkommen att boka ett samtal med oss 60 minuter kostar 750:- väljer du sedan att delta i någon av våra kurser eller personlig coachning så drar vi av 300:- på priset.

Ett coachande samtal bokar du genom att maila mailto:info@easymind.se

(Vi kan pratas vid i telefon, ses på skype, eller så är du välkommen till vår lokal)

 

Uppge dessa uppgifter så kontaktar vi dig och bokar in en tid:

Namn

Adress

Mail

Telefon

 

Varmt Välkommen till oss på Easymind AB

Petra Learmont

https://www.easymind.se/