Anlita din coach idag!

Tänk om resultatet kan bli över förväntan?

Tänk om allt handlar om hur vi förhåller oss till det som händer. Många tror att det handlar om att förändra sig själva. I coaching handlar det om att skapa sig ett förhållningssätt till det vi möter och upplever. Det vanligaste är att vi har skapat ett beteende på ett omedvetet plan och beteende kan man alltid förändra.

Många gånger säger vi att jag är så här som person. Tänk om det bara handlar om ett beteende som du skapat. Det som alltid går att förändra är ett beteende.

Våga ta hjälp av en coach!

Att våga ta hjälp är en styrka, det krävs ett mod. Ensam är man inte alltid starkast! Är tiden inne att börja jobba med dig själv och hur du ser på saker? Det enda som kan ske är att livet blir mer enkelt och en harmoni kan infinna sig. Du kommer känna dig mer i balans.

Är du redo att skapa något nytt?

Är du redo att skapa något nytt? Blir vi någonsin redo? Tänk om dessa frågor nedan kan hjälpa dig att känna att nu är det dags? Hur skulle mitt liv se ut om jag verkligen påbörjade en förändring? Varför är ett ord du inte bör använda i dina frågor, min erfarenhet säger att det kommer bara fler varför.

Hur får vi tid till att arbeta med oss själva?

Oftast så säger vi att vi inte har tid. Vi får inte tiden, vi måste välja att skapa tid för förändring. Det är upp till dig att välja att skapa tid, för att få ut allt det som du önskar i livet. Coachen hjälper dig att se möjligheter i livet som du kanske inte ser just nu.

Coach online så fungerar det!

Jag arbetar online som coach vilket underlättar. Vi kan ses online vart du än bor i världen

Så hur fungerar det? Du får en länk till vårt virtuella mötesrum, där kan vi se och höra varandra. Det enda du behöver är en smartphone, iPad eller en webbkamera på din dator.

Nya vägar genom att anlita en coach

Det är ditt val om du vill ge dig själv möjligheten att skapa en förändring. Jag kommer stötta, ge tips och råd, få dig att se de enkla vägarna och ge dig styrka och mod att förändra det du kanske inte tror att du kan förändra.

Genom ett samtal kan vi se om just jag är den rätta coachen för dig. Du har alltid 30 min gratis konsultation hos mig, du har inget du kan förlora på att ses!

Kontakta mig så återkommer jag till dig så snart jag kan.

“simplicity is the way to freedom”

PETRA

Skriv till mig

info@yourcoachpetra.com