Sommar sommar och sol…..

 

Vilken härlig sommar det har varit. Själv har jag spenderat 4 veckor på landet och där har det varit mest sol och varma dagar. Igår regnade det och då blev man glad för att alla växter, bär, skogar mm behövde verkligen det regnet.

 

Jag verkligen älskar att vara på landet det är så tyst, lugnt och skönt. Kropp och själ läker. Flera dagar i veckan har jag promenerat i den vackra skogen, yogat en stund och mediterat.

Kroppen älskar att ta dagen som den kommer och njuta av nuet! Det är läkande på hög nivåJ

 

Vi har haft mycket besök av vänner och det har varit så roligt att umgås och ta dagen ögonblick för ögonblick…..Många härliga båtturer har det också blivit och jag har badat i 16 grader helt otroligt men det svalkade gott ha ha….

 

Den här veckan kommer jag fortsätta att arbeta från landet och from nästa vecka är jag tillbaka i Oskarshamn och kan ta emot coachning och energi behandlingar för den som vill. Du kan ringa och boka in tid hos mig på 0703-158817 eller maila mig på info@easymind.se

 

Senare i veckan kommer min kollega ner till Loftahammar och vi skall sätta oss och planera höstens kurser. Som det ser ut just nu kommer vi att ha en retreat i Loftahammar där det kommer ingå meditation, yoga, access bars och foundation. Hur blir det bättre än så? I oktober kommer den ligga som det ser ut nu men som sagt mer information kommer.

 

Så är det dags för dig att skapa en riktig förändring i ditt liv eller kanske känner du att du vill komma och varva ner ett par dagar få mycket behandlingar och en massa nya tips och råd hur du kan minska stressen, skapa mer närvarande, bli ett med din kropp, minska ditt tankeflöde….Då skall du inte missa eventet som vi kommer släppa i slutet av denna vecka.

 

Va då snabb och boka om du vill sova i huset där vi skall vara. Vi har 2 sovrum med två sängar samt ett med en säng till förfogande sedan finns det vandrarhem 100 meter bort också. Vi kommer att ha ett maxantal på denna kurs eftersom huset inte är jättestort.

All information kommer komma i slutet av denna vecka så håll utkik!!!!!!

 

Har du varit sugen länge på att gå en mindfulness kurs? Bli mer närvarande, minska stressen och njuta mer av ögonblicket?

 

Kika gärna in på vår hemsida där du kan se våra olika coachningspaket…..

(alla våra kurser och coachningar går att delbetala med klarna)

 

Önskar er härliga dagar i augusti!!!!

 

Petra Learmont (VD och grundare till Easymind AB, Mindfulness Instruktör, Mediyoga Instruktör, Access Consciousness Facilitator®, Livsinspiratör)

www.easymind.se