VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLA, OMORGANISERING I FÖRETAGET!


Hej alla kära kunder som följt med Easymind under åren! 2020 verkar vara förändringens år för många, och då även inkluderat mig!

Tänkte jag skriver en blogg för att uppdatera er alla. Så läs gärna igenom så att ni får all information om vad som händer och sker på Easymind och med mig om det intressertar Er.

DET GICK UT ETT MAIL TILL ER KUNDER SOM ÄR MED PÅ EASYMINDS LISTA
De flesta av Er har fått ett mail ang de förändringar som sker i Easymind AB.
Eaysmind ägs och drivs mig Petra Carmefeldt (fd Learmont) sedan 2012 och inom detta företaget ryms också Yourcoachpetra.

VI KOMMER EJ ERBJUDA BEHANDLINGAR

Jag har känt ett tag att det var dags att förändra och nu är det dags! De förändringar som görs from 30 April är att vi inte kommer erbjuda behandlingar i framtiden i Oskarshamn. Min hudterapeut och massör Linda-Maria går vidare och startar eget företag och kommer finnas bokningsbar på Intermezzo i Mönsterås och Hultsfred. Jag är så tacksam för de åren som vi haft tillsammans men nu var det dags för mig att minska ner min verksamhet och jag är jätteglad att Linda-Maria tagit steget och blir egen och hamnar på dessa fina salonger. Hoppas alla ni som gått på behandling följer med henne vidare.


ÄR DU INTRESSERAD AV- YOGA- MEDITATION- COACHING?
Yogan, meditationen, coachingen samt föreläsningar kommer finnas kvar i företaget dock vet jag inte när/var/hur detta kommer se ut. Förmodligen kanske jag kommer arbeta på flera orter i landet längre fram efter min “paus” (läs längre ner) så vart du än bor, och har ett intresse av detta så se till att signa upp dig för nyhetsbrevet. Där kommer all information ut längre fram.
Gå via hemsidan och signa upp dig. Har du signat upp dig genom Yourcoachpetra sidan så måste du signa upp dig här för det är endast genom denna lista det kommer information.

HUR GÖR DU?
LÄNGST NER TILL HÖGER OM DU GÅR VIA DATOR HAR DU FLIKEN PRENUMENERA, VIA MOBIL LÄNGST NER PÅ SIDAN, www.easymind.se

HUR MÅR JAG OCH VAD BEHÖVER JAG?

Ibland behöver man tid att fundera igenom saker.
Något jag lärt mig under de 12 åren som jag praktiserat är att inte ta för snabba beslut. Just nu så har jag helt paus från arbete.

HAR INGA SVAR
Jag har heller inga svar på när/var/hur yogan, meditationen & coachingen eller mina föreläsningar kommer se ut i framtiden.

Jag behöver tid att landa efter mycket som har hänt och låta saker få ha sin tid och växa fram naturligt.

TANKEN VA ATT LANDA I THAILAND PÅ MITT FAVORITSTÄLLE

Min tanke var att jag skulle börja med 6 veckor i Thailand på ett healinmgcenter för att landa i mig själv. Efter en vecka så bestod resterande vecka att försöka hitta ett flyg hem, eftersom Thai Airways gick ut med att de ställde in alla flyg fram till Oktober.

Jag vågade inte chansa så jag fick helt enkelt boka en enkelbiljett hem för dyra pengar då de lade ner sina telefonlinjer och inte hann svara på mail i tid. Man kan ju tycka att det är konstigt att de fortfarande säljer dyra biljetter och inte hjälper de som har ombokningsbara biljetter utan bara ställer in flygen.

Otroliogt stressigt att inte veta om man kan komma hem eller inte.

SISTA ÅRET HAR VARIT TUFFT!

Sista året har varit tufft för mig. Dels har jag problematiken i min egen kropp som jag försöker att hantera, dessutom har vi både haft dödsfall och cancer i släkten som inte har varit enkelt för mig att hantera.

Ibland blir det bara för mycket! Jag är känslig som jag är. Trodde i min enfald att jag skulle klara av de sista passen i yoga & meditation men det blev helt enkelt för mycket för mig.

MIN KROPP FUNKAR INTE SOM ALLA ANDRAS KROPPAR

När min kropp kollapsar så fungerar den inte som en vanlig kropp tyvärr så lägger hela mitt nervsystem ner.

Efter hemresan från Thailand så började jag även känna av nerven på min högra sida i ansiktet. Jag har en trigeminusneuropati på min vänstra sida. Nu har även nerven börjat bråka på högra sidan. Detta är en av de mest smärtsamma upplevelser man kan ha, och i och med att jag dels har en ryggmärgsskada i grunden samt är en traumapatient så när det blir för mycket så går hela mitt system i kramp. Jag hade ett anfall nere i Thailand precis innan jag skulle åka hem så att sätta mig på planet i det skicket var inte heller så roligt.

Eftersom jag satt i karantän när jag kom hem på eget beslut ifall jag skulle vara smittad med corona så fick jag inte träffa någon läkare.

Väl hemma så har jag mest fokuserat på att få hem min pappa från Venezuela och äntligen nu är han på svensk mark. Corona ger verkligen följder som man inte trodde.

Jag är ofta den som ser saker positivt hade aldrig kunnat drömma om att Corona skulle bli så stort.

INGET ARBETE PÅ ETT TAG

Jag känner att jag kan inte ha kurser som det är nu. Mitt nervsystem måste få komma ner i varv för att jag inte skall utveckla detta på andra sidan i ansiktet också. Nu är det bara fokus på vila, meditation, yoga och mental träning för att klara detta.

Ibland har vi inget val och det är bara att acceptera och lyssna på kroppen och låta det ta sin tid helt enkelt. Jag vet ju vad min främsta medicin är och det är skogspromenader, yoga och meditation samt inga måsten. Man skall hänga med både fysiskt och psykiskt i allt.

LOKALER ÄR UPPSAGDA EFTERSOM JAG INGET VET OM FRAMTIDEN

Lokalerna vi har på Hotel New Bed har jag också sagt upp from 30 April.

JAG VILL SÄGA TACK!

Jag vill framföra ett stort tack först och främt till alla Er som valt att gå på behandlingar på Easymind under alla år. Jag vill också framföra ett stort tack till alla Er som svarade på mitt nyhetsbrev som jag skickade ut och önskade mig lycka till i framtiden.

Några var oroliga hur det var med mig. Svaret har ni ovan. Tack för att ni bryr er så mycket. Fick några riktigt fina tack mail det värmde mitt hjärta.

KOMMA TILLBAKA

Ja jag har aldrig gett upp och kommer inte göra det nu heller. Jag ser alltid framåt och letar möjligheter så snart är jag säkert igång igen. Man vet aldrig! Men jag skall leva som jag lär och ta en paus för att låta mitt nervsystem landa.

Stanna upp, Observera, Acceptera och släppa taget och gå vidare.

FRÅN OLA SCHENSTRÖM MIN LÄRARE I MINDFULNESS

Det är det jag gör just nu jag går vidare. Njuter av stunden så mycket jag kan, promenerar, vilar, tränar Yoga & Meditation samt så läser jag en hel del filosofi för att träna min hjärna. Den yogiska och buddistiska filosofin intresserar mig mycket.

2020 lär innebära stora förändringar för oss alla på ett eller annat sätt. Kanske det inte blev som vi tänkte oss? Men om vi inte hade haft förväntningar hade vi då kunnat bli besvikna?

Jag försöker träna mig till ett förhållningssätt där jag kan vara i acceptansen och inte lägga någon värdering i det hela om det är bra eller dåligt!

Det är som det är just nu! Imorgon är en ny dag och det kommer alltid nya möjligheter.


Jag önskar Er alla en fantastisk kväll!
Med Kärlek

Petra Carmefeldt